Egzaminy zawodowe
Harmonogram egzaminu potwierdzającego kwalifikacje
w zawodzie styczeń – luty 2021 r.
Część praktyczna : 11 stycznia 2021 r. godz.9.00 sala 3
/180 min |
|||||
Kwalifikacja |
Zawód |
Data i godzina |
Sala |
Ilość zdających |
|
BD.18 Eksploatacja urządzeń i systemów energetyki
odnawialnej |
Technik urządzeń i systemów energetyki odnawialnej /kl. IV TE/ |
11.01.2021
r. godz.9.00 |
3 |
11 |
|
Część praktyczna :
11 stycznia 2021 r. godz.13.00 sala gimnastyczna / 150 min |
|||||
Kwalifikacja |
Zawód |
Data i godzina |
Sala |
Ilość zdających |
|
TG.11 Organizacja usług gastronomicznych |
Kelner /kl.IV TK/ |
11.01.2021
r. godz.13.00 |
15
gim. |
19 |
|
TG.13 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi
hotelarskie |
Technik hotelarstwa /kl.IV TH/ |
21 |
|||
T.10 Organizacja usług gastronomicznych |
Kelner (poprawiający) |
1 |
|||
|
|
|
|
|
|
Część praktyczna :
11 stycznia 2021 r. godz.9.00 sala 34 /150 min |
||||
Kwalifikacja |
Zawód |
Data i godzina |
Sala |
Ilość zdających |
TG.12
Planowanie i realizacja usług w recepcji |
Technik
hotelarstwa/ kl III TH ( poprawiający
) |
11.01.2021 r. godz. 9. 00 |
34 |
8 |
Część praktyczna 21 – 23.01.2021 r. I zmiana godz.9.00, II zmiana godz.
15.00 sala 59 / 180 min 4
zmiany |
||||
Kwalifikacja |
Zawód |
Data i godzina |
Sala |
Ilość zdających |
BD.17 montaż urządzeń i systemów energetyki odnawialnej |
Technik urządzeń i systemów energetyki odnawialnej /kl. III TE |
( według
ustalonego harmonogramu) I zmiana : godz. 9.00 II zmiana: godz.15.00 |
59 |
10 |
Harmonogram egzaminu
potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie sesja styczeń – luty 2021 r.
Część pisemna z wykorzystaniem arkusza
egzaminacyjnego
Kwalifikacja |
Zawód/klasa |
Data i godzina |
Sala |
Ilość zdających |
TG.11
Organizacja usług gastronomicznych |
Kelner
/kl.IV TK |
12.01.2021 r. godz.12.00 |
15 sala gim. |
19 |
TG.13
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie |
Technik
hotelarstwa / kl. IV TH |
21 |
||
Część pisemna z wykorzystaniem systemu
elektronicznego |
||||
Kwalifikacja |
Zawód/ klasa |
Data i godzina |
Sala |
Ilość zdających |
BD.17
Montaż urządzeń i systemów energetyki odnawialnej |
Technik
urządzeń i systemów energetyki odnawialnej
/kl. III TE/ |
12.01.2021 r. godz.8.00 |
3 |
10 |
TG.10
Wykonywanie usług kelnerskich |
Kelner /
kl.III Tk (
poprawiający) |
4 |
||
Część pisemna z wykorzystaniem systemu
elektronicznego |
||||
Kwalifikacja |
Zawód/ klasa |
Data i godzina |
Sala |
Ilość zdających |
BD.18 Eksploatacja
urządzeń i systemów energetyki odnawialnej |
Technik
urządzeń i systemów energetyki odnawialnej
/kl. IV TE/ |
12.01.2021 r. godz.10.00 |
3 |
11 |
MG.18 Diagnozowanie
i naprawa podzespołów i zespołów pojazdów samochodowych |
Mechanik
pojazdów samochodowych ( poprawiający) |
3 |
Komunikat w sprawie
materiałów i przyborów pomocniczych z jakich mogą korzystać zdający podczas
egzaminu.
Egzamin pisemny z wykorzystaniem arkuszy egzaminacyjnych
Każdy zdający w
części pisemnej z wykorzystaniem arkuszy egzaminacyjnych i kart odpowiedzi
powinien mieć długopis (pióro) z czarnym tuszem (atramentem), przeznaczony do
zaznaczania rozwiązań, oraz może mieć kalkulator prosty*.
Egzamin pisemny z wykorzystaniem systemu elektronicznego
Każdy zdający w części pisemnej z
wykorzystaniem elektronicznego systemu przeprowadzania egzaminu zawodowego
powinien mieć długopis (pióro) z czarnym tuszem
(atramentem), przeznaczony do zapisywania rozwiązań na kartach
identyfikacyjnych, oraz może mieć kalkulator prosty*.
Egzamin praktyczny z wykorzystaniem arkuszy egzaminacyjnych
Oznaczenie
i nazwa kwalifikacji |
Materiały
i przybory pomocnicze |
T.10 Organizacja usług gastronomicznych |
Czarny długopis, kalkulator prosty*, ołówek, gumka,
linijka, temperówka |
T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi
hotelarskie |
|
T.11,TG.12 Planowanie i realizacja usług w recepcji |
|
B.22. Eksploatacja urządzeń i systemów energetyki
odnawialnej |
Czarny długopis, kalkulator prosty*, ołówek, gumka,
linijka, ekierka, temperówka |
Egzamin praktyczny – wykonanie
Oznaczenie
i nazwa kwalifikacji |
Materiały
i przybory pomocnicze |
T.06 Sporządzanie potraw i napojów |
Książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych, czarny
długopis, strój roboczy |
TG.10 Wykonanie usług kelnerskich |
|
A.18 Prowadzenie Sprzedaży |
Czarny długopis, zaświadczenie o przeszkoleniu BHP
od pracodawcy |
M.18 Diagnozowanie i naprawa podzespołów i zespołów
pojazdów samochodowych |
Czarny długopis, zaświadczenie o przeszkoleniu BHP
od pracodawcy, strój roboczy |
R.03 Prowadzenie produkcji rolniczej |
Czarny długopis, zaświadczenie o przeszkoleniu BHP
od pracodawcy, strój roboczy |
*Kalkulator prosty to
kalkulator, który umożliwia wykonywanie tylko dodawania, odejmowania, mnożenia,
dzielenia, ewentualnie obliczanie procentów lub pierwiastków kwadratowych z
liczb.