Egzaminy zawodowe
Harmonogram egzaminu potwierdzającego
kwalifikacje w zawodzie czerwiec 2024 r.
Część praktyczna: 03 czerwca 2024 r. /
150 min
Kwalifikacja
|
Zawód
|
Data i godzina
|
Sala
|
Ilość zdających
|
HGT.03 Obsługa gości w
obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
|
Technik
hotelarstwa
III
TH
|
03.06.2023
r.
godz.9.00
150
minut
|
72
|
10
|
ELE 11 Eksploatacja urządzeń i systemów
energetyki odnawialnej
|
poprawiający
|
03.06.2023
r.
godz.9.00
180 minut
|
29
|
1
|
HGT.06
Realizacja usług w recepcji
|
poprawiający
|
03.06.2024 r.
godz.13.00
(150 minut)
|
29
|
1
|
Część pisemna z wykorzystaniem systemu elektronicznego 04.06.2023 r.
/60 minut
|
Kwalifikacja
|
Zawód
|
Data
i godzina
|
Sala
|
Ilość zdających
|
HGT.02 Przygotowanie i
wydawanie dań
|
Kucharz
|
04.06.2024
r.
godz.8.00
|
3
|
6 + 4 +2+1
|
HAN.01 Prowadzenie sprzedaży
|
Sprzedawca
|
ROL.04 Prowadzenie produkcji rolniczej
|
Rolnik
|
AUD .02 Rejestracja,
obróbka i publikacja obrazu
|
Fotograf
|
ELE.10 Montaż i uruchamianie urządzeń
i systemów energetyki odnawialnej
|
Technik
urządzeń i systemów energetyki odnawialnej III TE
|
04.06.2024
r.
godz.10.00
|
3
|
14
|
HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań
|
Technik
żywienia i usług gastronomicznych
|
04.06.2024
r.
godz.12.00
|
3
|
10 + 3
|
MOT.05
Obsługa, diagnozowanie oraz naprawa pojazdów samochodowych
|
Mechanik
pojazdów samochodowych
|
HGT.03 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
|
Technik hotelarstwa
III THK
|
04.06.2024 r.
godz.14.00
|
3
|
9+4
|
HGT.01
Wykonywanie usług kelnerskich
|
Technik usług kelnerskich
III THK
|
04.06.20224r.
godz.14.00
|
Część praktyczna: 3
czerwca 2024 r. / 180 min
Kwalifikacja
|
Zawód
|
Data
i godzina
|
Sala
|
Ilość zdających
|
ELE.10 Montaż i uruchamianie urządzeń i systemów energetyki
odnawialnej
|
Technik urządzeń i systemów energetyki
odnawialnej III TE
|
3.06.2024 r.
godz.8.00
|
59
|
5
|
3.06.2024 r.
godz.12.30
|
4
|
3.06.2024 r.
godz.17.00
|
5
|
Część praktyczna: 5
czerwca 2024 r. / 120 min
Kwalifikacja
|
Zawód
|
Data i godzina
|
Sala
|
Ilość zdających
|
HGT.02
Przygotowanie i wydawanie dań
|
Technik żywienia i usług gastronomicznych
|
5.06.2024 r.
godz.8.00
|
70
|
5
|
5.06.2024 r.
godz.12.00
|
5
|
Część praktyczna: 6
czerwca 2024 r. / 120 min
Kwalifikacja
|
Zawód
|
Data i godzina
|
Sala
|
Ilość zdających
|
HGT.02
Przygotowanie i wydawanie dań
|
Kucharz
|
6.06.2024 r.
godz.8.00
|
70
|
ZS nr 1 (1)
ZS Międzyrzec (4)
|
6.06.2024 r.
godz.12.00
|
ZS nr 2
6
|
Część praktyczna: 7
czerwca 2024 r. / 120 min
Kwalifikacja
|
Zawód
|
Data
i godzina
|
Sala
|
Ilość zdających
|
HGT.01 Wykonywanie usług kelnerskich
|
Technik usług kelnerskich III THK
|
7.06.2024 r.
godz.8.00
|
73
|
4
|
Egzaminy w innych ośrodkach egzaminacyjnych
Część praktyczna: 7 czerwca 2024 r.
Kwalifikacja
|
Zawód
|
Data
i godzina
|
Sala
|
Ilość zdających
|
Miejsce
|
AUD.
02 Rejestracja, obróbka i publikacja obrazu
|
Fotograf
|
7.06.2024 r.
godz.17:00
|
|
1
|
Firma „Domański”
ul. Piłsudskiego
7
21-400 Łuków
|
Część praktyczna: 10 czerwca 2024 r.
godz. 8:00
Kwalifikacja
|
Zawód
|
Data
i godzina
|
Sala
|
Ilość zdających
|
Miejsce
|
HAN.01
Prowadzenie sprzedaży
|
Sprzedawca
|
10.06.2024 r.
godz.8:00
|
121
|
4
|
Zespół Szkół Nr 1
im. Henryka Sienkiewicza w Łukowie
Aleje Tadeusza
Kościuszki 10, 21-400 Łuków
|
Część praktyczna: 13 czerwca 2024 r.
godz.8:00
Kwalifikacja
|
Zawód
|
Data
i godzina
|
Sala
|
Ilość zdających
|
Miejsce
|
MOT.
05 Obsługa, diagnozowanie oraz naprawa pojazdów samochodowych
|
Mechanik
pojazdów samochodowych
|
13.06.2024 r.
godz.8:00
|
H 2
|
3
|
Zespół Szkół Nr 1
im. Henryka Sienkiewicza w Łukowie
Aleje Tadeusza
Kościuszki 10, 21-400 Łuków
|
Część praktyczna: 17 czerwca 2024 r.
godz. 17:00
Kwalifikacja
|
Zawód
|
Data
i godzina
|
Sala
|
Ilość zdających
|
Miejsce
|
ROL. 04
Prowadzenie produkcji rolniczej
|
Rolnik
|
18.06.2024 r.
godz.17:00
|
345
|
2
|
Zespół Szkół Rolniczych w Kijanach, Kijany 19,
21-077 Spiczyn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na egzamin należy zabrać ze sobą dowód osobisty lub inny dokument potwierdzający tożsamość.
Komunikat w sprawie
materiałów i przyborów pomocniczych z jakich mogą korzystać zdający podczas
egzaminu.
Egzamin pisemny z wykorzystaniem arkuszy egzaminacyjnych
Każdy zdający w
części pisemnej z wykorzystaniem arkuszy egzaminacyjnych i kart odpowiedzi
powinien mieć długopis (pióro) z czarnym tuszem (atramentem), przeznaczony do
zaznaczania rozwiązań, oraz może mieć kalkulator prosty*.
Egzamin pisemny z wykorzystaniem systemu elektronicznego
Każdy zdający w części pisemnej z
wykorzystaniem elektronicznego systemu przeprowadzania egzaminu zawodowego
powinien mieć długopis (pióro) z czarnym tuszem
(atramentem), przeznaczony do zapisywania rozwiązań na kartach
identyfikacyjnych, oraz może mieć kalkulator prosty*.
Egzamin praktyczny z wykorzystaniem arkuszy egzaminacyjnych
Nazwa kwalifikacji
|
Materiały
i przybory pomocnicze
|
Organizacja usług gastronomicznych
|
Czarny długopis, kalkulator prosty*, ołówek, gumka,
linijka, temperówka
|
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi
hotelarskie
|
Planowanie i realizacja usług w recepcji
|
Eksploatacja urządzeń i systemów energetyki
odnawialnej
|
Czarny długopis, kalkulator prosty*, ołówek, gumka,
linijka, ekierka, temperówka
|
Egzamin praktyczny – wykonanie
Nazwa kwalifikacji
|
Materiały
i przybory pomocnicze
|
Przygotowywanie i wydawanie dań
|
Książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych,
czarny
długopis, strój roboczy
|
Wykonanie usług kelnerskich
|
Prowadzenie Sprzedaży
|
Czarny długopis, zaświadczenie o przeszkoleniu BHP
od pracodawcy
|
Diagnozowanie i naprawa podzespołów i zespołów
pojazdów samochodowych
|
Czarny długopis, zaświadczenie o przeszkoleniu BHP
od pracodawcy,
strój roboczy
|
Prowadzenie produkcji rolniczej
|
Czarny długopis, zaświadczenie o przeszkoleniu BHP
od pracodawcy, strój roboczy
|
*Kalkulator prosty to
kalkulator, który umożliwia wykonywanie tylko dodawania, odejmowania, mnożenia,
dzielenia, ewentualnie obliczanie procentów lub pierwiastków kwadratowych z
liczb.